Wedding planner Girona Costa Brava Decoradora de bodas El taller de nice day

Wedding Planner, Dissenyadora, Interiorista, decoradora i amant de totes les moneries existents. A casa som amants dels gossos, així que a la que podem ens perdem en el bosc del nostre poble amb “Boira”, la nostra gosseta. 

En el taller som un equip de dos persones, sense l’ajuda de l’Albert àlies “el becari” no seria el mateix. 

De petita recordo dibuixar plànols de cases inventades amb mil decoracions diferents, el meu tiet em corregia i m’ensenyava com podia fer-ho per millorar a poc a poc. També solia tenir potes enlaire la meva habitació per tornar-la a decorar de nou i així de mica en mica vaig tenir claríssim que jo de gran volia ser interiorista i decoradora.

El taller de nice day ha sigut el meu projecte, al que he donat el meu temps, il·lusió i esforç, un petit espai d’inspiració divina que vull ensenyar al món, creacions totalment meves, totalment El taller de nice day.

Vaig començar a estudiar disseny a l’escola de disseny Llotja de Barcelona, ho vaig combinar amb la meva feina d’interiorista dissenyant cuines i banys on vaig començar de pràctiques i em vaig quedar dos anys exercint. Per aquell temps ja apuntava maneres, ja que vaig obrir un blog de decoració per ajudar i donar idees. No tenia ni idea del que crearia jo sola uns quants anys més tard.

Entre les meves aficions també m’agrada ballar, així que durant un temps vaig estar donant classes de ball a nens en un col·legi d’extraescolars i poc després em van donar la possibilitat de començar a decorar i organitzar casaments, va ser en aquest moment quan em vaig enamorar d’aquest món.

Mentre treballava, aprenia i agafava experiència vaig decidir llançar-me a la piscina i sense flotador, El taller de nice day va néixer amb la intenció de crear dissenys de somni i decorar tot el que tinc al davant.

Així va començar la història del taller de nice day.

Editorial boda Masia Can Dansa - El taller de nice day - Sara Cuadrado