DE PRINCIPI A FI
per casaments i esdeveniments

Des de la selecció de la finca, el fotògraf, la música, la decoració fins a l’organització i planificació del vostre casament. Us acompanyaré de principi a fi. Des de la nostra primera visita fins al moment del vostre ball que estareu gaudint com mai. 

Farem  del vostre casament, un casament únic, ens agrada dissenyar-los totalment a mida, totalment al vostre gust i estil. Els vostres convidats recordaran el vostre dia per ser únic i especial. Treballem junts de principi a fi?

Sempre us assessorarem perquè tingueu els millors proveïdors, la nostra feina es centra en crear el millor casament per a vosaltres, sempre que tinguem el vostre OK definitiu.

wedding planner Girona El taller de nice day - El ramo volador

– Quedarem una primera vegada per a conèixe’ns, veure els vostres estils i fer-me una idea de les vostres necessitats per al gran dia.

– Prepararé un moodboard i un document PDF amb tots els detalls que hem parlat prèviament amb el vostre estil reflectit. Un cop acceptat, dissenyarem la vostra línia decorativa definitiva on no hi faltarà cap detall.

– Buscaré i gestionaré els pressupostos que s’adaptin millor a vosaltres, sempre amb el vostre OK definitiu.

– Buscaré la decoració que encaixi amb vosaltres per crear la vostra festa somiada.

– El dia del vostre casament serà tal com sempre havíeu planejat.

Necessitaré saber una mica més de vosaltres...

aquí van unes preguntetes

wedding planner Girona El taller de nice day - El ramo volador
Boda Mas el Martí Viladrau - El taller de nice day - El ramo volador

¿Coneixes els nostres altres serveis de Wedding Planner?