Wedding Planner Girona El taller de nice day

SERVEIS PER CASAMENTS

Voleu sorprendre als vostres convidats  i que no oblidin el vostre casament per ser únic i bonic? Dissenyem cada casament per a que sigui únic.

Editorial boda Masia Can Dansa - Servicios Bodas- El taller de nice day - Sara Cuadrado

DECORACIÓ DE CASAMENTS

La decoració és sens dubte la carta de presentació del vostre casament o esdeveniment, i com a dissenyadora i decoradora d’esdeveniments, decoraré la vostra festa o casament seguint les vostres necessitats i estil.  Voleu sorprendre als vostres convidats  i que no oblidin el vostre casament per ser únic i bonic? Compta amb mi, jo t’ajudo, anem a fer màgia junts, t’apuntes?

DE PRINCIPI A FI

De principi a fi és dels nostres serveis per casaments, el més complet. Un servei per a parelles que vulguin un assessorament a mida i a la carta. No importa en quin punt us trobeu, estaré al vostre costat en tot moment.

Des de l’elecció de l’espai, fotògraf, música, decoració fins a l’organització i planificació del vostre dia. Us acompanyarem des de la primera visita, fins al moment del ball en el vostre casament.

WEDDING PLANNER ONLINE

Wedding planner online, un servei pensat per aquells nuvis que no necessiten a una organitzadora de casaments presencial el dia del casament, però si ajuda durant tot el procés de muntatge del casament.

Des de l’elecció de l’espai, fotògraf, música, decoració fins a l’organització i planificació del vostre dia.

Farem tantes reunions online com facin falta, volem que el vostre casament sigui perfecte.