DECORACIÓ | WEDDING DECORATION
Per casaments i esdeveneniments

Ens encarreguem de tota la vostra ¡Wedding Decoration!  Dissenyem tota la decoració de l’espai, els racons, lavabos, sitting, photocall, bodegons, personalitzacions, diferents temàtiques, etc. Busquem tota la vostra decoració i us preparem un pressupost adaptat a les vostres necessitats, disposem d’una gran varietat d’objectes i mobles decoratius que us podem oferir. L’únic material decoratiu amb què no contem i que es pressuposta a part és el mobiliari accessori que el càtering no t’ofereix, com sofàs, pèrgoles, carpes… Per a aquests elements hi ha moltes empreses de lloguer amb preus molt competitius (Nosaltres disposem de forces taules diferents però les utilitzem per a la decoració de bodegons, racons…)

Contacte permanent amb vosaltres per a tot el que necessiteu i quan ho necessiteu! Relacionat sempre amb la decoració del casament, de manera exclusiva i no amb problemes que tinguin a veure amb altres proveïdors, encara que si que us puc donar les meves recomanacions per la meva experiència.

Muntatge, assistència a l’esdeveniment i recollida. L’assistència per nosaltres és fonamental i per això no la cobrem a part. No volem que existeixi la possibilitat que no entri dins el pressupost dels nuvis i prefereixin que no hi assistim. Per nosaltres és important que tot el que hem parlat amb vosaltres des de l’inici sobre decoració sigui exactament com ho vau demanar i que els petits detalls que puguin sortir durant el dia se solucionin sense que vosaltres us en doneu compte. Per això estem!

wedding planner Girona El taller de nice day - El ramo volador

– Quedarem una primera vegada per a coneixe’ns, veure els vostres estils i fer-me una idea de les vostres necessitats per al gran dia. 

– Prepararé un moodboard amb tots els detalls que ens hagueu dit per avançat amb el vostre estil reflectit en ell, una vegada acceptat, dissenyarem la vostra línia decorativa definitiva  on no faltarà ni un detall.

– Buscaré la decoració que millor encaixi amb vosaltres per crear la vostra festa somiada.

– El dia del vostre casament tindreu la decoració desitjada i tant bonica com havies imaginat sempre.

Necessito saber una mica més de vosaltres...

aquí van unes preguntetes...

Editorial boda Masia Can Dansa - El taller de nice day - Sara Cuadrado
Boda Mas el Martí Viladrau - El taller de nice day - El ramo volador
Decoración floral escalera El taller de nice day - El ramo volador

¿Coneixeu els nostres altres serveis de Wedding Planner?